Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar, kurumumuzu ziyarette bulundu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar, hastanemizi ziyaret ederek kurumumuzda tedavi gören Kıbrıslı hastalar hakkında bilgi aldı.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, hastanemizi ziyaretinde Yönetim Kurulu Üyemiz Uzm. Dr. Sedat Azak, Genel Müdürümüz Arzu Kaya Öztaş, Başhekimimiz Doç. Dr. Derya Bayırlı Turan, Organ Nakli Merkezi Başkanımız Prof. Dr. Şinasi Sevmiş ve ilgili bölüm doktorlarımız tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen hastaları ziyaret eden Sayın Tatar, burada hastalarla sohbet ederek, tedavi süreçleri hakkında bilgi alırken onlara desteğini bildirdi.

Hastaları ziyaretin ardından kurum yöneticilerimizle kısa bir toplantı yapan Sayın Ersin Tatar, kurumumuz ve kullandığımız tıbbi teknolojiler hakkında bilgi aldı.

İlgili içerik, yayın kurulu tarafından 21.03.2024 tarihinde yayınlanmış ve 21.03.2024 tarihinde güncellenmiştir.