Kız Kulesini, pembe kurdele ile taçlandırdık

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi olarak bu yıl meme kanseri farkındalığına ışık tutmak amacıyla İstanbul’un en önemli sembollerinden Kız Kulesini, pembe kurdele ile taçlandırdık! Erken teşhisin hayat kurtardığı mesajını güçlü bir şekilde vurguladık.

Bu anlamlı etkinliğimizde birçok önemli isim de bizimle beraberdi. OHSAD Başkanı ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Reşat BAHAT, Yönetim Kurulu Üyemiz Dr. Sedat Azak, Genel Müdürümüz Arzu Kaya Öztaş, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Başhekimimiz Doç. Dr. Derya Bayırlı Turan, Meme Cerrahisi Uzmanımız Prof. Dr. Deniz Böler, Radyoloji Uzmanımız Prof. Dr. Aylin Hasanefendioğlu Bayrak, Gaziosmanpaşa İlçe Sağlık Şube Müdürü Öner Kafa, Gaziosmanpaşa İlçe Sağlık Eğitim Koordinatörü Nuray Bölük, Kanser Erken Teşhis Tarama Ve Eğitim Merkezi Sorumlusu Ebe Hacer Altınyayla, Kanser Savaşçıları Derneği Başkanı Dr. Belma Kurdoğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımızın eşi Gözde Bahçetepe, CHP İl Başkan Yardımcısı Nurten Erdal, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hülya Kurumahmutoğlu ve Feride Bulut ve daha pek çok değerli katılımcı bizimle beraber meme kanserine “DUR” dedi.

Ekim ayında tüm dünyada şehirler ve sembol anıtlar pembe renge bürünerek meme kanseri farkındalığına imza atarken bizler de boğazın incisi Kız Kulesi’ni meme kanserinin simgesi pembe kurdeleyle donattık.
Bu önemli etkinliğimize başta etkinliğimizin medya sponsoru Tv100 haber kanalı olmak üzere, ulusal/uluslararası televizyon kanalları ve haber ajansları da büyük ilgi gösterdi.

Etkinlik sponsorlarımızdan Richard Spencer’ın katkılarıyla hazırlanan pembe kurdele, Kız Kulesi’nin balkonunda zarifçe dalgalanırken, katılımcılar da ellerindeki fotobloklarla erken teşhise ve tedaviye dikkat çekti.

Bu anlamlı günde kadınlarımızın ve kız çocuklarımızın sağlığını korumak adına farkındalık yaratmak için yanımızda olan tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Birlikte fark yaratıyor, sağlıklı bir yaşam için birlik oluyoruz. 💪💖

🎀 Unutmayın. Erken teşhis, hayat kurtarır! 🎀

#MemeKanseri #KontrolSeninElinde #ErkenTeşhisHayatKurtarır #KızKulesi #GaziosmanpaşaHastanesi

İlgili içerik, yayın kurulu tarafından 10.10.2024 tarihinde yayınlanmış ve 10.10.2024 tarihinde güncellenmiştir.