Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi, 1992 yılında hizmet hayatına başlamıştır. Gaziosmanpaşa Hastanesi, 2007 yılında ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesini almıştır ve böylece standartlaştırılmıştır. Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan Sağlıkta Hizmet Kalite Standartları (SHKS) kapsamında yapılan değerlendirmeler neticesinde, 2009 senesinde  A sınıfı hastane ünvanını almıştır.

2014 senesinde ise hizmet hayatına Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi olarak devam etmeye başlamıştır. 3-7 Nisan 2017 tarihinde başarılı bir denetim geçiren hastane, uluslararası alanda kabul gören ve bilinirliği en yüksek olan değerlendirme modeli JOINT COMMISSION INTERNATIONAL (JCI) akreditasyon belgesi almaya hak kazanmıştır.

A plus hastane mimarisi ile tasarlanan Gaziosmanpaşa Hastanesi, hastaların konforunu ön planda tutar. Beyin ve Sinir Cerrahisi, Nöroloji, Meme Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dahiliye, Güzellik, Estetik ve Kozmetik, Psikoloji ve Yoğun Bakım Üniteleri gibi pek çok nitelikli birim ve poliklinik ile hizmet etmektedir.

Birim ve poliklinik çeşitliliği ,hastaların aynı yerde tanı alarak  tedavilerinin uygulanmasını kolaylaştırmaktadır. Böylece hastalara kısa sürede hizmet sunulması amaçlanır. Gaziosmanpaşa Hastane Güncel teknolojileri, donanımlı altyapısı ve özgün mimarisi ile hizmetinizdedir.

Tıbbi Birimlerimiz

Gaziosmanpaşa Hastanesi, tüm branşlarda profesyonel isimleri, teknik altyapısı, gelişmiş ve güncel tıbbı teknolojisi ile pek çok nitelikli birimi bünyesinde bulundurmaktadır. Hastanede Onkolojiden, Robotik Rehabilitasyona kadar birçok özellikli birim hizmet sunmaktadır.

• Meme Cerrahisi
  • Kemik İliği Nakil Merkezi
  • Kadın Kanserleri Merkezi
  • El ve Mikro Cerrahi Merkezi
  • Tıbbı Onkoloji
  • Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
  • Robotik Rehabilitasyon
  • Tüp Bebek Merkezi
  • Organ Nakli Merkezi
  • Anjiyo Birimi
  • Yoğun Bakım Hizmetleri

Gaziosmanpaşa Hastanesinde hastaların tıbbı ve sosyal  ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir Yoğum Bakım birimi bulunmaktadır. Bu birimde, akut solunum yetmezliğinden çoklu travmalara kadar pek çok hastalık tedavi edilmektedir. Hastaların takibi ve tedavisi, güncel tıbbi araçlarla yapılmaktadır.

Çocuk Hastalıkları Hizmetleri

Gaziosmanpaşa Hastanesi gelişmiş bir Çocuk Hastalıkları birimine sahiptir. Çocuk kliniği, yeni doğan kliniği, yoğun bakım servisi, genel çocuk hastalıkları gibi birimlerde gelişmiş tıp uygulamaları ile tedavi uygulanmaktadır. Hastane bu konuda araştırmalar yapmaya  ve geliştirmeye devam etmektedir.

Gelişmiş Acil Servis Hizmetleri

Acil Servis Ünitesi, 24 saat kesintisiz hizmet veren ve hastaların acil müdahalesi yerine getiren çok fonksiyonlu bir hizmet sunmaktadır. Acil Servis Ünitesi için  laboratuvar, röntgen, tomografi, MR gibi bütün destek bölümler de kesintisiz ve 24 saat hizmet vermektedir.

Hastane Teknolojisi

Gaziosmanpaşa Hastanesi, sürekli yenilenen tıbbi bir teknolojiye sahiptir. Hastaların ihtiyaçlarına yönelik pek çok makine ile hizmet etmektedir. Dijital ve mobil röntgen makineleri, gelişmiş ameliyat mikroskopları, hafif ve ergonomik endoskopi makineleri, teknolojik tomografi makineleri ile hastalararın ihtiyaçlarına göre tıbbi uygulamalar yapılmaktadır.

Yabancı Hasta Politikası

Gaziosmanpaşa Hastanesi, üstün tedaviler için özellikli bakım ve bireysel hizmet seçeneği ile küresel bazda sağlık hizmetleri sunmaktadır. Hastane ekibi günümüze kadar çeşitli ülkelerden birçok hastanın tedavisini tamamlamıştır. Gaziosmanpaşa Hastanesi ekibi kişisel tercihlerin yanı sıra kültürel, dil ve dini beklentileri de dikkate alarak tıbbi ihtiyaçlarınızı karşılar ve özel hizmetler sunar.

Otobüsle Ulaşım

Eminönü’nden 99A İETT otobüsü ile ulaşabilirsiniz.

Taksim’den 55T İETT otobüsü ile ulaşabilirsiniz.

Şişli’den 55 ve 38G İETT otobüsü ile ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş'tan 55B İETT otobüsü ile ulaşabilirsiniz.

Havaalanından Araçla Ulaşım

Havaalanından araçla basın ekspres yolunda, Otogar Aksaray istikametinden Gaziosmanpaşa tabelasını takip ediniz. E5 istikametinde Boğaziçi Köprüsü’ne gider gibi Topkapı’dan sonra Bayrampaşa tabelasından giriniz.

Otogardan Araçla Ulaşım

Otogardan Aksaray istikametine doğru giden metroya binilir. Ulubatlı istasyonunda inip, daha sonra üstteki Topkapı Habibler Vatan tramvay durağından Habibler istikametine binerek, Sağmalcılar durağında inilir.

İlgili içerik, yayın kurulu tarafından 01.03.2021 tarihinde yayınlanmış ve 13.10.2023 tarihinde güncellenmiştir.